A húsvéti, ünnepi asztal egyik tervezett szereplőjének szerettem volna "új arcot" kitalálni. Semmi különös nincs benne, csak összehoztam a húsvéti ízeket, vagyis a tojást és a (majonézes) tormát, ráadásképpen krémsajt került bele.
Hozzávalók:
- 4 db főtt tojás
- 3 ek. krémsajt
- 3 ek. majonézes torma
- só, bors
- 4-5 szál petrezselyemzöld
- tálaláshoz: friss saláta (pl. lollo)
A tojásokat 9-10 perc alatt keményre főzzük, hűtés után meghámozzuk. Kettévágjuk, majd a sárgákat egy mélyebb tálba szedjük és villával összetörjük. Beletesszük a krémsajtot, a majonézes tormát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, sózzuk, borsozzuk és alaposan összekeverjük.
Egy kisebb habzsákba töltjük és egy csillagvégű fej segítségével visszatöltjük a félbevágott tojásokba. Hűtőben jól lehűtjük.
Jó étvágyat!
Ha szeretnél folyamatosan értesülni az újdonságokról,
akkor látogass el a
blog facebook oldalára és csatlakozz az oldal kedvelőihez.