Egy gyorsan elkészíthető, ízletes, színes saláta. Édeskés a gyümölcs és az öntet miatt, a feta pedig ellensúlyozza a sósságával.
Hozzávalók:
- 1 adaghoz
- 1 maréknyi friss rukkola
- 1 db kisebb körte
- 1/2 gránátalma
- 2 dkg fetasajt
- öntethez: 1 mokkáskanál méz, 2 mokkáskanál balzsamecet
Elkészítése:
A rukkolát megmossuk és alaposan lecsepegtetjük. Egy kis tálka aljára tesszük a salátát, rátesszük az apró kockára vágott körtét és fetát, majd rászórjuk a gránátalmát. (A gránátalmát félbevágjuk és vagy a kezünkkel ki-kifordítjuk a héjából a lédús magokat vagy egy kés tompa felével kiütögetjük belőle.)
Az öntethez a mézet összekeverjük a balzsamecettel és a salátára locsoljuk.
Ha szeretnél folyamatosan értesülni az újdonságokról,
akkor látogass el a
blog facebook oldalára és csatlakozz az oldal kedvelőihez.