Álom.Íz.Világ.

Álom.Íz.Világ.

Töltött pritaminpaprika piros-fehér-zöld színekben

2015. július 16. - Álom.Íz.Világ.

A kisfiam imádja a pritaminpaprikát és a piros kaliforniai paprikát is. Ropogós, harsogós, lédús zöldség, amely - fűszeres túróval töltve - kiváló reggeli vagy vacsora egy ropogós zsemlével párban.

 

DSC_0302A

 

Hozzávalók:

  • 2 db pritaminpaprika
  • 25 dkg túró
  • 1 db zöld (édes) hegyes paprika 
  • 2 ek. tejföl
  • fél csokor snidling
  • só, bors

 

DSC_0308 (2)A

 

Elkészítése:

A jól megmosott pritaminpaprikákat 2/3 magasságban megskalpoljuk (a tetejére még szükségünk lesz). Magjait eltávolítjuk és félretesszük. A túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a két kanál tejfölt, sózzuk, borsozzuk, ollóval beleaprítjuk a snidlinget. A zöld paprikából (aki szereti, használhat természetesen erőset is) kikaparjuk a magokat és a pritamin "sapkájával" együtt apró kockákra vágjuk. Egy maréknyit félreteszünk a díszítéshez, a többit belekeverjük a túróba. Megtöltjük a paprikákat, megszórjuk a színes paprikakockákkal és a snidlingből még ollózunk a tetejére.

 

DSC_0322 (2)A

 

 

DSC_0310 (2)A

 

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni az újdonságokról,

akkor látogass el a

blog facebook oldalára is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alomizvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3016347814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása